We used frozen Tilapia, but you can use fresh. We put a wonderful Panko crust on top!
You will need for 2 persons:
- 2 Tilapia filets
- 1/2 cup Panko crumbs
- 3 tablespoons butter, melted
- 1 lemon -juiced
- lemon zest from the lemon
- 2 tablespoons horseradish
- a little olive oil
- salt and pepper
In a mixing bowl place the Panko crumbs, the remaining melted butter, horseradish and zest from the lemon. Stir.
Place the Panko crumb mixture on top of the fish. Bake in 350 degree oven for 30 minutes.by Chef Cindy
Thanks to you and Wikipedia I learned again: Panko Crumbs. Interesting. Self-grated bread including crust must do it in my kitchen, in the worst case even factory made fine breadcrumbs.
ReplyDeleteI wish you and your Ranger a merry Christmas in your remote place, with lots of sunshine outside and inside of your house.
Herzlich, Erich
Erich, vielen Dank fuer die lieben Wuensche. Der Ranger und ich wuenschen Dir und H. auch schoene Feiertage. And..natuerlich tun es auch die selbstgemachten bread crumbs.;)
ReplyDeleteSieht klasse aus, ist eine Idee, die ich mir mal merken muss. Danke.
ReplyDeletekochend-heiss: Gern geschehen ;)
ReplyDeleteIch liebe Panko - das ist ein wunderbares schnelles Gericht - danke und ich wünsche Dir ein Frohes Fest!
ReplyDeleteCherryBlossom: ich wuensch' Dir auch schoene Feiertage und geniesse den turkey von der Frau Mama!
ReplyDeletePanko ist toll...das habe ich erst durch Stephs Blog entdeckt :-) Ich wünsche Dir ein frohes Weihnachtsfest und einen guten Rutsch ins Neue Jahr.
ReplyDeleteIsi: das muss ich gleich nachschauen bei Steph. Euch auch einen guten Rutsch!
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